Спа зона

Финландска сауна

Финландската сауна, известна още като суха сауна, е най-добре познатият вид за широката аудитория. В нея се поддържа температура на въздуха от +80 градуса. Изградена от ароматна дървесина, в комбинация с редуване със студена вода, е много благоприятна за детоксикация, за подобряване на тонуса, кръвообръщението и засилване на имунната система. Сухият въздух и високата температура облекчават мускулната болка, подобрява сърдечната дейност и кръвното налягане. Когато температурата на нашето тяло се повиши, нашите кръвоносни съдове се разширяват и циркулацията на кръвта се увеличава. Това усилва естествените оздравителни процеси и дава нов живот на тялото ни.

Парна баня

Ползите от парната баня са много и са известни от древността. Неслучайно древните римляни са използвали силата на термалната вода, за да се лекуват и да се поддържат във форма. Парата осигурява така необходимото почистване на порите и подобрява кръвоснабдяването на кожата.

Наред с ползите за кожата, парната баня влияе добре и на хора с проблеми с дишането. Инхалирането на гореща пара отпушва носа, успокоява лигавиците и значително ускорява процесите на възстановяване. По желание на нашите клиенти ние предлагаме различни аромати, които добавяме към парата за по-приятно изживяване.

За услугата сауна и парна баня е необходима предварителна резервация, за да може съоръжението да бъде загрято до необходимата температура при идването на клиента, заявил услугата за конкретен час.

Park&Spa²

Кажи „ДА“ на твоя здравословен начин на живот